Announcement

Collapse
No announcement yet.

converse jack purcell

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  converse jack purcell




  Stjärnor och ränder och tvåfärgad mocka är bara ett par av de många omarbetningarna som gjorts på Converse Jack Purcells, och nu har Converse Japan levererat modellen i en blank “emalj” -färg. Den blanka skorna är svart med emaljläder längs övre, medan utsatta stygndetaljer och en vit mellansula och tåhätta ger en ren kontrast. Skosnören i bomull hjälper till att skapa strukturvariationer mot den smidiga patentkänslan på sidopanelerna och kragen. converse jack purcell Samtidigt avslutar Jack Purcell emblem på hälen och yttersulan med märke.

  Converse Chuck Taylor-sneakers är en av de mest erkända i Amerika. Ursprungligen byggd för basket, har skon övergått till en klassisk stil. Den ikoniska och moderniserade Converse Chuck Taylor All Star 2 innehar uppdaterats med en vattentät övre för sin senaste iteration hösten 2016. Anspelar till att bättre uppfylla mot elementen, motklimatet build består av nubuck, medan en väderbeständig innerhylsa i neopren ytterligare blockerar elementen. Dessutom är Lunarlon-dämpningen implementerad för suverän komfort, constarskose.com d?rf?r att det hela har fästs ovanpå en slitstark gummisula för att hålla ditt steg på plats under glatta förhållanden.

  Jordanien "Varför inte? " x Converse Pack behandlar två av Russell Westbrooks favoritsilhouetter - Air Jordan 16 och Converse Chuck 70 - i ett grafiskt och materialarrangemang som är inspirerat av hans grymma spel på banan samt kedjanät som finns på basketplaner utomhus. converse chuck 70 Förutom Westbrooks kraft på banan har hans oöverträffade stil inga gränser. Air Jordan XVI innehar ett avtagbart, magnetiskt hölje som omedelbart kan förvandla skoens utseende. Air Jordan XVI och Converse Chuck 70 har en lista texturer, från läder till satin, som nickar tbx till rock and roll-stil läderjackor som Westbrook tkr om att ha på sej.

  om du trodde att du inte kunde bära Chucks under hösten och vintern, tänk igen d?rf?r att Converse Chuck Taylor All Star WP Boot Hi tillåter dig att göra just det. Denna vinterversion av den klassiska Chuck Taylor är konstruerad av besök här ett vattentätt läder hela det övre som innehar färgats i Mason Grey för just detta par. Skon kommer också med en extra inner neoprenfot för att hålla noise fot tätt och varm. Efterbehandlingsdetaljer inkluderar en Nike pas cher Lunarlon innersula för dämpning hela dagen, en gummitå, läderhälsflik för enkel på- och avstängning.
Working...
X